Ekskulzivno samo za vas u studiju TLZP-a

Nakon što je u prošloj epizodi bila vatreni latino zavodnik Maluma, Marija je za novu epizodu ponovno trebala obuti štikle. Gljiva joj je dodijelila britansku pjevačicu Dua Lipu. „Jedva sam čekala. Jako sam sretna“, izjavila je Marija za ovu transformaciju. Napravila je kompletno istraživanje i naučila je sve o Dua Lipi, a ako je zaključiti prema nastupu, Marija je uspješno odradila domaću zadaću!

 

„Dua Lipa nam je donijela puno radosti. Vidi se da imaš glumački pristup dvojim zadatcima… Ja se vama kolegice Dua ili Lipa zahvaljujem“, izjavio je Goran.

„Sviđa mi se sve kako si napravila. Spot je jako zanimljiv bio i ti si ga originalno skinula. Tako da svaka čast“, komentirao je Enis.

„Ja moram biti iskren i reći, Marija, ti si jedna od boljih pjevačica među glumica. Evo, ovo je četvrta emisija, ti još niti jedanput nisi bila osrednja ili loša. Uvijek si na razini zadatka“, poručio je Mario.

„Imam osjećaj da si danas najviše uživala od svih transformacija. Iznijela si dio sebe koji mi do sada nismo imali prilike niti čuti niti vidjeti i na tome ti svaka čast… Ovo danas ti je leglo po svakom pitanju“, kazala je Minea.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju