Nakon što je utjelovila MC Panjabija Maju Bajamić gledali smo u ženstvenom izdanju kao Doris Dragović. Koja vam je njena transformacija draža?

Put Maje Bajamić u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' krenuo je, a i nastavio se, sjajno. U prvoj je epizodi utjelovila Arethu Frenklin i time postala i prva pobjednica ove sezone.


 

Već joj je druga epizoda donijela promjenu spola pa smo tako Maju vijdeli u liku MC Panjabija. Planetarno popularnim hitom ''Mundian To Bach Ke'' utjelovila je zvijezdu elektronske klupske scene.

Saša Lozar pohvalio ju je rekavši: ''Imala si tešku zadaću nakon Arethe Franklin i pobjede, opet 'uletit'! Izgled, stav, laga, baš muško!'', dok se Nives nadovezala: ''Ti si toliko visoko postavila ljestvicu da ja više ne znam što bi ti rekla. Super si, čudo!'' 


U trećoj emisiji Maju Bajamić vijdeli smo u do tada najženstvenijem izdanju. Zahvaljujući transformaciji postala je ''kraljica Torcide'' Doris Dragović i izvela pjesmu ''Sedam mora, sedam gora''.

Odlični komentari nisu izostali pa je tako Damir Kedžo rekao kako mu se transformacija jako svidjela te da je bolje utjelovila Doris od njega samog, dok je Mario Petreković primijetio i glumački moment kad se Maja, jednako kao i Doris na istom nastupu, spotaknula na pozornici.

Nas zanima kako vi komentirate Maju i koja vam se njena transformacija, muška ili ženska, više svidjela?

Maja Bajamić bila mi je bolja kao...

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju