Publika, žiri, voditelji, Mišo Kovač… Svi su pali na njegov/njezin šarm

Lucianu Plazibatu ples je na prvome mjestu te je sve počelo na TikToku. Postao je poznat i sada gradi svoju plesnu karijeru. Za sebe kaže da je bio „debelo dite“, zbog čega je igrao na karakter i tako je showman od malih nogu. Bez obzira na to, emocionalan je i uporan je. Što se tiče emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, samo se želi dobro zabaviti i vjeruje da će mu ples i gluma pomoći u transformacijama jer mu pjevanje baš i nije jača strana. Spreman je na sve maske, kostime, šminku… Sve za dobru i ludu zabavu, a zahvaljujući našoj gljivi u prvoj smo epizodi mogli gledati nastup dvometarske Kylie Minogue.

 

„Kylie, bila si i previše“, Enis je ostao pod dojmom Lucianovog zavođenja. „Ja ne znam prvo ko´ je ušo na scenu“, kazao je Enis.

„Ovo je večeras bila Kylie na steroidima“, rekao je Mario i prokomentirao da je Luciano plesač prve klase, a njegova mu je transformacija bila izrazito zabavna.

„Kylie je krhka, mala, džepna Venerica… Ti se sve, a samo nisi to“, rekla je Minea koja je čak pustila i suzu od smijeha. A toliko je ostala oduševljena Lucianovim koracima da ga je zamolila za još.

„Kylie ne samo da me je zabavila, ugodno iznenadila, nego na momente me je i preplašila“, komentirao je Goran.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju