Zahtjevne transformacije i novi izazovi kandidata ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato''

 U sljedećoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' stižu nove nevjerojatne transformacije, a jedna među njima je i ona Nede Parmać u Katy Perry. Neda će izvesti pjesmu Chained to the rythm te dočarati sve čari tog šarolikog spota. ''Teško je pjevati dok te nose po pozornici, pjesma je i granično visoka'', pomalo zabrinuto otkiva Neda ususret svom sljedećem nastupu. Hoće li sve proći ipak besprijekorno, savršeno kako Neda i priželjkuje i za što se trudila od trenutka od kada joj je gljiva dodijelila zadatak, saznat ćemo ove nedjelje.

Popularni Jole će stati na binu zahvaljujući natjecateljici Lu Jakelić koja otkriva: ''Najviše muka mi zadaju Joletove obrve i njegovi posebni plesni pokreti.'' No, Lu je tijekom proba otkrila i neke sličnosti s popularnim pjevačem, no hoće li to biti dovoljno za visoke ocjene od strane žirija i ostalih kandidata, tek ćemo vidjeti nakon njenog ovotjednog nastupa.
Siniša Ružić ove će nas nedjelje podsjetiti na hit iz 1972. od The Temptations, svevremenski klasik Papa Was A Rolling Stone. ''Mislim da će biti jako dobro. Imat ću kostim koji će izazvat brojne komentare'', najavljuje Siniša koji kaže da mu u ovoj pjesmi ipak ide bolje engleski od plesa, a kako će ovaj glumac uskladiti pjevanje s koreografijom saznat ćemo uskoro.
Frontmana skupine Red Hot Chili Peppers utjelovit će Marko Braić, a izvest će pjesmu Give it away. ''Malo ću se odmoriti od ženskih likova i zahtjevnih koreografija, mada i ovdje mrdam glavom non stop'', izjavio je Marko koji će ipak dosta energije morati uložiti u svoju sljedeću izvedbu koja ga ipak malo straši.

Mario Valentić će na bini showa izvesti legendarni hit I tebe sam sit kafano Harisa Džinovića. Ova nedjelja donosi i jedan zanimljivi duet zahvaljujući zadatku kojeg je dobio Fabijan Pavao Medvešek koji postaje Diana Ross te ćemo se prisjetiti njenog dueta s Lionelom Richiejem ''Endless Love''. Zanimljivo će biti vidjeti i kako Lana postaje Tina Turner dok će Marina Orsag morati utjeloviti ne samo živuću legendu nego i svoju konkurenticu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' – Lanu Klingor.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju