Kasandra, Baby Lasagna, Zaz i mnogi drugi!

Uskoro ćete uživati u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" koja obećava nevjerojatne trenutke i nezaboravne transformacije. Očekuje vas večer puna uzbuđenja, iznenađenja i sjajnih izvedbi koje će vas definitivno ostaviti bez daha! 

Alen Bičević postat će talijanski pop i rock pjevač i kompozitor Umberto Tozzi, dok će Antonia Dora Pleško na scenu donijeti jedinstveni šarm i glas Tereze Kesovije. Antonija Šola pojavit će se na Euroviziji kao članica Leta 3, isto kao i Marija Kolb koja će nastupiti kao Baby Lasagna. Faris Pinjo naučit će francuski jezik kako bi imitirao popularnu Zaz. Luciano Plazibat ostaje na domaćoj sceni, ali se vraća kao muški vokal u rock sastavu Daleka obala. Mia Negovetić zasjat će kao jedna od glavnih predstavnica cro dance glazbe pod pseudonimom Kasandra, dok će Tomislav Marić ToMa donijeti nezaboravnu zabavu u ulozi Christine Aguilere.

Riješite kviz i provjerite koliko zanimljivosti znate o ovim zvijezdama. Ako nešto i nećete znati, zahvaljujući ovome kvizu ćete naučiti! 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju