Sutrašnja, sedma emisija, donosi nam nove transformacije, a tko se od kandidata najduže šminkao doznajte u članku!

Ove nedjelje lijepu Riječanku Anu Vilenicu vidjet ćemo u ulozi svog sugrađanina. Ana postaje Dalibor Brun te ćemo u njenoj verziji čuti veliki hit ''Nisi ti više crno vino''.

Kako bi postala ovaj glazbenik zabavne glazbe Ana je u šminci provela sate i sate, ali rezultat će vas sve iznenaditi!

''Dalibor Brun izvođač je koji nema neku određenu specifičnost na licu za koju se možemo uhvatiti, poput recimo u prošloj epizodi kako je Mišo Kovač imao brkove. Po dugotrajnosti maske definitivno je Ana Vilenica prednjačila'', rekle su cure iz šminke.

''Prince je bio relativno brzo gotovo iako smo lijepili sve dlake na licu iz ruke. To nam je oduzelo najviše vremena'', ispričale su naše šminkerice.

Jeste li prepoznali da se Katarina Baban krije iza maske?

glasova:

Katarina Baban ove će se nedjelje na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirati u legendarnog Princea. Ulazak u lik neponovljivog glazbenika za Katarinu je do sada najteži zadatak u showu.

''Mislim da mi je to do sad najzeznutija transformacija. Jako su velika očekivanja, pogotovo od vokalne trenerice Ivane Husar'', s dozom treme govori Katarina.

Zanimljivu masku definitivno će imati i televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele koji postaje Heather Small, članica glazbene skupine M People. U šminci je dobio predimenzionirane usne kako bi se dobio dojam.


 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju