Je li to prošlotjedna pobjednica, možda je Katarina Baban ili netko posve treći – doznajte!

Zanimljive odjevne kombinacije, ni malo jednostavne koreografije, umjetne trepavice, šareni nokti i kao što imamo priliku vidjeti lude frizure očekuju nas u jedanaestoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Što mislite tko se nalazi na slici?

glasova:

Nakon što smo ju u prošloj epizodi vidjeli u ulozi John Legenda Maja Bajamić nastavlja s pravim vokalnim izazovima.

Njen je sljedeći zadatak utjeloviti svestranu Amerikanku Jenifer Lopez, a Maja se osobito veseli ovom zadatku jer, kako kaže, po energijama i stavovima su vrlo slične.

Katarina Baban u prošlotjednoj je emisiji imala pomoć u vidu Gabrijela Čačića, dječaka koji je s njom u duetu pjevao ''The Lazy Song'' Brune Marsa.

Ovoga puta čeka je potpuni preokret! Katarina postaje članica glazbene skupine Vengaboys. ''Iskreno nisam znala tko je to i što ću pjevati, ali mi je sve to jako zabavno'', rekla nam je.

Prošloga tjedna odnijela je pobjedu kao Nicki Minaj, a ove nedjelje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Paola Valić Bekić naći će se u ulozi pjevačice popularne grupe En Vogue. Ako do sada niste prepoznali Paola se nalazi na slici!

''Baš sam zadovoljna da smo gljiva i ja na dobrom putu, En Vogue je grupa moga odrastanja'', uzbuđeno je rekla Paola i dodala kako joj je pjesma sjela kao budali šama.

Kako nam je već u pobjedničkom intervjuu istaknula posebno joj se sviđa poruka koju nosi pjesma, a morat će pripremiti glasnice na moćnu izvedbu u rangu članica ove grupe.

''Moj vokal je dosta zaobljen i jak, a ovo pjevanje više iziskuje da sam više svjetlija. Ipak, smijem pjevat iz duše i to je to'', zaključuje Paola.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju