Kultni zagrebački bend iz Dubrave ''Prljavo kazalište'' gledali smo na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' zahvaljujući transformaciji Katarine Baban.

Katarina Baban postala je Mladen Bodalec, pjevač najpoznatiji po svom vokalnom djelovanju u zagrebačkom sastavu Prljavo kazalište, a izvela je hit ''Mi plešemo'' iz 1980. godine.


 

''Ništa mi nije pretjerano zahtjevno. Za neke izvođače shvatiš što je prepoznatljivo za njih, ali za Mladena Bodaleca nisam to imala'' rekla je Katarina prije nastupa, ali i dodala: ''Mislim da ću kontakt sa publikom iskoristiti za svoj nastup jer su Prljavci po tome poznati''.

 

Kako i nazivu pjesme priliči Katarina je sve rasplesala, a u jednom je trenu podignula stalak za mikrofon i atmosferu dovela do usijanja!

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju