Druga epizoda puna je velikih izvođača i malih iznenađenja.

Još nas samo popodne dijeli od druge epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a uz puno velikih imamo i jedno malo iznenađenje!

Za probijanje leda u drugoj emisiji Damir Poljičak, koji će utjeloviti Elvisa Presleya, ima pomoć. Upravo je to jedna od novosti pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Dvije se osobe transformiraju u istog izvođača i to na način da jednu utjelovljuje kandidat koji dobiva veliku/malu pomoć da uz njega nastupa dijete. U drugoj epizodi ta je uloga pripala Davidu Bojčiću pa ćemo tako na pozornici vidjeti čak dva Elvisa i čuti duet pjesme ''Blue suede shoes''.

Doduše bez pomoći, ali potpuno spreman nastupit će i Amel Ćurić koji postaje velika glazbena diva Josipa Lisac. Amel je rekao da smatra kako je njegova druga transformacija zanimljivija samim time što će po prvi puta u životu utjeloviti žesnki lik.

''Josipa je dama i ima drugačiji stav i gard. Neće mi biti problem ući u njezin lik, a mislim da mi je boja glasa prihvatljiva za to. Sve će biti originalno kao sa njenog nastupa, a najdraže m je što Josipa u tom nastupu nije nosila previsoke štikle'', našalio se Amel.

Matko Knešaurek koga smo gledali kao Beyonce za razliku od Amela ovoga puta neće morati hodati na visokim potpeticama. Matka ćemo vidjeti u ulozi Freddija Mercurija, frontmena grupe Queen.

''Probat ću se maksimalno približiti njegovom izričaju koliko mogu, iako mu se fizički ne mogu približiti već nekih 30 godina'', kroz smijeh nam je rekao.

Ana Vilenica postaje Kelis, Davor Dretar Drele Neda Ukraden, a Paola Valić Bekić Tina Turner. Što nam još donosi druga po redu emisija showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' doznajte večeras od 20 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju