Ne propustite pogledati nove fantastične transformacije ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 Nova nedjelja, nova zabavna i uzbudljiva emisija popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi osam nevjerojatnih transformacija i poznatih glazbenih brojeva u izvedbi fenomenalnih kandidata šeste sezone. Pogledajte što vas očekuje:

Fabijan Pavao Medvešek pritiskom na gljivu dobio duet, odnosno priliku da se transformira u Dianu Ross dok će Lionela Richieja utjeloviti gost iznenađenja. O kome se tu radi saznat ćemo uskoro. Izvest će skupa tzv. himnu ljubavi, pjesmu ''Endless Love''. ''Imat ću prekrasnu haljinu s otvorenim ramenima, tu je i ono moje najdraže – cipele na petu!'', komentirano je Medvešek svoju odjevnu kombinaciju za ovaj romantičan duet.

Lanu Klingor Mihić vidjet ćemo u ''cipelama'' legendarne i jedinstvene Tine Turner, a izvest će hit ''We don't need another hero''. Hoće li Lana moći dosegnuti najspecifičniji vokal na svjetskoj sceni saznat ćemo ove nedjelje. ''Obožavam Tinu. Dat ću sve od sebe, ona je specifična i po svojim grimasama, a pjesma mi je predivna i nije mi nekako presing.'' Lana će osim šoka kad sebe vidi u ogledalu identičnu Tini Turner, doživjeti i onaj drugi – kad vidi drugu natjecateljicu showa, Marinu Orsag transformiranu baš u nju. Prisjetit će se tako Lana svog nekadašnjeg benda ET jer će Marina izvesti nekadašnji veliki hit ''Nemoj mi raditi to''. Koliko će Lana Marini pomoći tijekom proba, a koliko odmoći što pod njenim budnim okom mora paziti na svaki mogući detalj tijekom izvedbe, tek ćemo vidjeti. ''Nije lako biti Lana Klingor!'', iskreno je izjavila Marina.

Hoće li se Mario Valentić uspjeti uživjeti u način pjevanja Harisa Džinovića, te što će mu biti najveći izazov u ovoj transformaciji saznajemo u sljedećoj emisiji showa. Mario se složio sa svojim dramskim trenerom Igorom Barberićem s kojim se pripremao za izvedbu pjesme I tebe sam sit kafano: ''Ovo je bio najbolji izlazak za vrijeme radnog vremena!''

Siniša Ružić ove će nas nedjelje podsjetiti na hit iz 1972. od The Temptations, a Neda Parmać utjelovljuje Katy Perry i izvest će pjesmu Chained to the rythm.
Jole će stati na bini zahvaljujući natjecateljici Lu Jakelić dok će Marko Braić podići atmosferu sljedećeg showa pjevajući hit od Red Hot Chili Peppers Give it away.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju