Ove nedjelje Katarina Baban utjelovila je Jelenu Rozgu što je ona budnim okom pratila i komentirala!

Već prvi nastup četvrte epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najavio nam je jako dobru zabavu. Katarina Baban transformirana u Jelenu Rozgu izvela je dva hita ''Gospe moja'' i ''Dobitna kombinacija''.


 

Za vrijeme nastupa Jelena Rozga gledala ju je i sa smiješkom odobravanja komentirala njen nastup.

Upitali smo Jelenu prati li i inače najgledaniji glazbeno-zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'. ''Naravno da pratim. U super je terminu i uživam gledajući ga'', rekla je.

Iako je više kandidata tijekom sezona utjelovilo Jelenin lik ova nam je pjevačica otkrila tko je po njenom mišljenju bio najbolji: ''Sve do sada Saša Lozar bio je najbolja Rozga, ali Katarina je sve pomela'', ispričala nam je.

Kako je Jelena Rozga poznata po svojoj gestikulaciji osvrnula se i na to tijekom Katarininog nastupa. ''Intonativno je bila savršena, ali skinula je moj mot i treptala je kao ja. Kada izađem na binu puno trepćem i svi misle da mi smetaju ili trepavice ili svjetla'' rekla je Jelena, a potom i odala tajnu: ''To je zapravo od treme''.

Jeleninom oduševljenju Katarininom transformacijom pridružili su se i članovi žirija. ''Sviđa mi se što si bila suzdržanija koliko treba i onda otpustila kočnicu. Svaka čast!'', rekao joj je Damir Kedžo, a potom su Katarina i Jelena zapjevale što možete čuti i vidjeti u videu!

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju