U prvoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Poljičak utjelovljuje Amii Stewart, a kako nam je otkrio sve će prštati od energije i boja.

Kazališni, televizijski i filmski glumac Damir Poljičak u prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobio je žensku ulogu. Damir je kao Amii Stewart po prvi puta stao na štikle, ali kako nam kaže to je za njega odlično.

''Drago mi je što već u prvoj transformaciji postajem ženski lik i mislim da je to dobro da odmah na početku dobijem taj impuls stresa i svega što je potrebno da kasnije mogu biti bolji. Uzeo sam štikle doma i svaki dan vježbam. Štikle definitivno daju karakter'', priznao nam je. 

Iako mu jaka šminkan nije strana jer je kroz svoje kazališne uloge prošao mnogo toga Damir priznaje kako mu je ovo iskustvo pomalo neobično.

O pjesmi ''Knock on Wood'' koju će izvoditi rekao je: ''To je pjesma koja će ljudima biti poznata iako možda neće znati tko je izvođač. Pjesma koja dolazi iz disco ere i vizualno je zanimljiva jer se radi o ludim 70-ima u kojima je bilo puno plesa i puno šarene odjeće''.

Kako će se Damir snaći u svojoj novoj ulozi ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Do tada nas osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju