Zabavni show ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV!

Natjecatelji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i ove nedjelje u domove gledatelja donose pregršt zabave i fenomenalne imitacije svjetskih i domaćih zvijezda.

Nakon dvostruke muške uloge u prošlotjednoj izvedbi, Katarina Baban na jednu večer postat će kameleonska kraljica mode, filma i glazbe Lady Gaga te će baš poput ove glazbene zvijezde energično izvesti pjesmu ''The edge of glory''. ''Ovo je jedna od točaka koja će mi biti najdraža u ovoj sezoni jer mi je to pjesma koju jako volim. Gaga osim što divno pleše, divno i pjeva. Baš se da u toj pjesmi. Moj nastup mora biti energičan i mislim da će to biti dobro'', komentirala je Katarina svoj predstojeći zadatak kojim mora osvojiti žiri, ali i kolege natjecatelje.

Kao jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica ’90-ih, Maja Blagdan, u kućnom i ležernom izdanju, na pozornicu će izaći Dalibor Petko. ''Ja sam cura za sve po kući. Malo ću počistiti, spremiti doručak, malo ću sanjariti. Imam klasični stajling - viklere na glavi i kućni ogrtač'', rekao je Dalibor opisujući nastup koji će izvesti pred žirijem – video spot pjesme ''Cura za sve''.

Mario Roth ove nas nedjelje vodi u Južnu Afriku te će utjeloviti pjevačicu Nomcebo i donijeti hit ''Jerusalema'' koji je poharao sve od društvenih mreža do radijskih postaja. ''Nije bitno na kojem se jeziku pjeva. Glazbu ili osjetiš ili ne osjetiš kroz emociju i dobru vibru. Preveo sam tekst i otkrio da se vrte tri rečenice kroz cijelu pjesmu'', kazao je Mario. ''To je melodija koja u meni izaziva lijepe osjećaje'', dodaje.

U Beyonce iz doba Destiny s Child transformirat će se natjecateljica Ivana Mišerić. ''Najveći izazov će biti kako spojiti koreografiju, fraze i tekst. Uvijek sam pjevala svoju varijantu pjesme Bootylicious, a sada moram ići po originalu'', rekla je Ivana. Kao Kićo Slabinac pred žiri će izaći Maja Bajamić, a kao Senidah Mario Petreković. Saša Lozar na jednu večer postat će velika pop zvijezda George Michael, dok će nas Damir Kedžo vratiti u romantične ’80-e dvostrukom ulogom – kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin.

Ne propustite nove nastupe u petoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', ove nedjelje od 20.15 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju