Najbolji TV show i nabolja TV serija

Na događaju Story Hall of Fame, celebrity magazin Story prepoznao je najbolje od najboljih u svijetu zabave. Nova TV osvojila je nagrade u dvije istaknute kategorije, potvrđujući svoju poziciju lidera u televizijskoj industriji. U kategoriji za najbolji TV show pobjedu je odnio popularni show ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, dok je u kategoriji za najbolju TV seriju trijumfirala dramska serija ''Kumovi''. Osim navedenih projekata, i lica koja gledatelji rado prate u zabavnom programu Nove TV, također su nagrađena – Daria Lorenci Flatz proglašena je najboljom glumicom, a Tomislav Marić ToMa zaradio je titulu shooting star, za Novo lice.

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' kontinuirano iz sezone u sezonu osvaja srca gledatelja svojim jedinstvenim konceptom, u kojem se poznate osobe transformiraju u glazbene ikone i izvode njihove hitove. Pobjednik osme sezone, Alen Bičević, preuzeo je nagradu te se zahvalio na podršci i predanosti.

Nagradu za najbolju TV seriju preuzele su glumice iz serije ''Kumovi'' – Petra Kraljev, Mirna Mihelčić i Nika Barišić izrazivši veliku zahvalnost gledateljima za podršku te su posvetile nagradu cijelom timu koji stoji iza ovog izuzetno uspješnog projekta. Serija ''Kumovi'' od početka emitiranja drži tron najgledanije serije u Hrvatskoj, a ova nagrada dodatno potvrđuje njezin status.

Nova TV i dalje nastavlja dokazivati svoju predanost produkciji vrhunskog TV sadržaja koji pomiče granice i ispunjava visoke standarde i očekivanja svoje publike.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju