Pogledajte nezaboravne nastupe svih kandidata koji su utjelovili Beyonce.

Bivši natjecatelj, a sada novi član žirija, Mario Petreković oduševio je sve svojom izvedbom mega-hita slavne Beyonce. Izvesti bilo koju pjesmu 'kraljice B.' je težak zadatak, a još je teži kada je to pjesma i koreografija za 'Single ladies'. Mario Petreković nipošto nije razočarao.

 

U liku pjevačice našao se i još jedan član žirija - Saša Lozar. Senzualnim pokretima i hitom 'Sweet dreams' zapalio je studio. Je li pronašao svoju unutarnju Beyonce, pogledajte u videu. 

 

Da cure vladaju svijetom pokazala je i Lana Jurčević izvedom pjesme 'Run the world'. Teška koreografija i pjesma za Lanu su bile mačji kašalj te je još jednom pokazala kako je dostojna izazova. 

 

Kandidat pete sezone showa, Matko Knešaurek, također se okušao u imitiranju slavne pjevačice. Je li mu pošlo za rukom? Pogledajte u videu...


 

Tko vam je bio najbolja Beyonce?

glasova:


Pogledajte što vas očekuje u drugoj emisiji na novatv.hr
 

 
Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju