Sanjao je da će biti Luka, ali je postao Lana…

U prošloj je epizodi ostavio dušu na sceni kao vokal legendarne grupe Bijelo dugme, a za ovu mu je epizodu gljiva pripremila nešto novo. Naime, dobio je jedan od noviteta emisije, a riječ je o VIP duetu. Odmah je nastala pomutnja i glavno je pitanje bilo hoće li pjesmu „Prava ljubav“ pjevati kao Lana ili Luka. Međutim, svaka nepoznanica postala je jasna s prvim taktovima pjesme. Luka i Faris nisu mogli na ljepši način probuditi emociju u nama!

„Bilo je toliko dojmljivo da mi je bilo se teško odmaknuti od činjenice da si muško. Dobio si tu nekakvu nježnost. Tu neku žensku senzualnost… Luka kad je došao na pozornicu i donio još tu mušku energiju, ti si se još više nekako povukla u žensku“, izjavila je Minea.

„Ovo je prije svega bio jedan vrlo, vrlo uspješan i prekrasan duet… Zaista ste jedno drugo podržavali… Čak ste na trenutke uspjeli bili i vrlo, vrlo dirljivi“, komentirao je Goran.

„Ti si, Farise, u jednom trenutku ušao u taj lik Lane Jurčević i donio si je onako kako ona jest u tom spotu… Sve si uradio kako treba“, rekao je Enis.

„Farise, ja ću se usuditi i reći da ti je ovo bila najbolja ženska transformacija do sada“, zaključio je Mario.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju