Salve pozitivnih komentara dobila je Maja Bajamić zahvaljujući sjajnoj transformaciji u Doris Dragović.

Nakon muške transformacije u Panjabi MC Maju Bajamić u trećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjeli smo u ženstvenom izdanju. Ova je profesionalna pjevačica utjelovila Doris Dragović koju nazivaju i ''kraljicom Torcide''.

Obzirom na to da obje pjevačice dolaze iz Splita Maja Bajamić htjela se na najbolji mogući način predstaviti u ovoj izvedbi, a to joj je definitivno pošlo za rukom. Maja je pjevala pjesmu ''Sedam mora, sedam gora'' iz 1993. godine. 

 

 ''Kao veliki fan Doris Dragović sam jako zadovoljan. Kao netko tko ju je imitirao u ovom showu sam nezadovoljan i sram me što sam ju imitirao pored tebe. Ne prestaješ iznenađivati'', rekao joj je Damir Kedžo koji je u trećoj sezoni showa također utjelovio ovu veliku glazbenicu.

No, osim njih priliku da postane Doris na jedan dan imala je i glumica Maja Posavec. Ona je tada pjevala veliki hit ''Željo moja'', a sve je oduševila svojim stasom i glasom.


Zanima nas i vaše mišljenje. Koja vam se transformacija više svidjela?

Koja vam je izvedba bila sličnija Doris Dragović?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju