Davor Dretar Drele u trećoj će se epizodi transformirati u jednog od najsvestranijih umjetnika današnjice, Will Smitha.

Kako u tu veliku ulogu ne bi ušao sam pomoći ćemu Ivor Leskovar koji će s njim na pozornici izvesti Smithov hit 'Men in Black'.

''Vjerujem da ću uz mog mini-me-ja vratiti onaj stari rap groove koji sam nekad imao'' rekao je Drele koji je bio osnivač grupe ''Dreletronic'' popularne devedesetih.

Dvanaestogodišnji Ivor uzbuđen je bio ususret nastupa, a rekao je: ''Spreman sam spasiti Dreleta''.

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila legendarnu Tinu Turner, Paola Valić Bekić ovoga tjedna ulazi u ulogu Barryja Gibba iz grupe Bee Gees s njihovom uspješnicom 'Night Fever'.

''Nisam jedan frajer, nego čak tri'', našalila se Paola obzirom na to da trojica braće čine ovu grupu. ''Takva mi glazba nije prirodna u vokalu, imam puno dublji glas, tako da mi je to vokalni izazov. Nadam se da ću uspjeti dobiti taj njihov karakterističan falset'', dodala je.

Hoće li joj to poći za rukom, a i kako će se ostali kandidati snaći, primjerice Matko Knešaurek u štiklama, ne propustite doznati osim na službenoj stranici i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju