Ne propustite večerašnju prvu epizodu pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' – dobra zabava je neizostavna!

Po prvi puta vidjet ćemo nove kandidate u sasvim drugačijem ruhu. Velika imena domaće i strane pjevačke scene bit će na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' zahvaljujući osmorki koja će nas do suza nasmijati.

Za probijanje leda u prvoj ovosezonskoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' zaslužan je Davor Dretar Drele koji postaje Mile Kekin iz Hladnog piva. Kako će se snaći u novoj ulozi i hoće li uspješno prenjeti energiju saznat ćemo večeras od 20 sati na Novoj TV.

Lijepa glumica Katarina Baban postaje Shakira, a njoj će parirati kolegica Ana Vilenica koju večeras gledamo u liku Lady Gage.

Njihovi kolege glumci Matko Knešaurek i Damir Poljičak nemaju baš lak zadatak. Oboje su se vodili geslom prvo pa žensko! Matko postaje ni manje ni više nego diva Beyonce, dok ćemo Damira vidjeti u šarenilu Amii Stewart.

Promjenu spola odmah na početku iskusila je Paola Valić Bekić koja dobiva bradu, brkove i periku i to sve kako bi što bolje utjelovila Željka Bebeka člana popularne grupe Bijelo Dugme.

Ni Amel Ćurić nije opušteno kročio u svoju prvu transformaciju. Dočekao ga je vokalno težak zadatak u liku i dijelu Massima Savića.

Maja Bajamić čija je tranformacija trajala više od pet sati utjelovljuje osebujnu Arethu Franklin.

Kome će prva epizoda biti sjajna, a tko će s emožda okliznuti doznajte večeras od 20 sati na Novoj TV u novoj, petoj po redu, sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.


 

Do tada nas osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju