Nakon pobjede u liku Cher Drele je s nama podijelio iskustvo nošenja korzeta, kako je to pobijediti, a odao nam je i tajnu!

Televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele došao je do svoje prve pobjede u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i to ni više ni manje nego transformacijom u nevjerojatnu Cher.

 

''Gljivica mi je podarila gospođu Cher u koju sam se još odavno zaljubio, ali joj to nisam htio govoriti da naša veza ne opterećuje njenu karijeru i razvoj'', duhovito je rekao Drele.

Priznao nam je kako su pripreme za ovu ulogu bile teške i zahtjevne iz razloga što Cher ima specifičan vokal, ali i drugačiju građu od Dreleta.

''Cher ima uzak struk, a obzirom na mušku konstituciju mog tijela prilagodio sam se'', rekao je.

''Pobjedu nisam očekivao, ali bio sam dobro pripremljen i želio bih se zahvaliti damama iz kostimografije i šminke. Sve je bilo izvanredno, a o boravku i to četverosatnom u korzetu mogu reći sve najbolje. Struk mi se smanjio za šest konfekcijskih brojeva. Šteta što sam ga skinuo – ja bih to nosio cijeli život'', kroz smijeh je rekao.

Rekao je da mu je pobjeda došla taman u pravom trenu, otprilike na pola puta. ''Iako smo svi ovdje zato da se dobro zabavimo lijepo je pobijediti, a i dodatni je motiv da se čovjek malo više potrudi i da ponudi nešto više od sebe''.

via GIPHY

 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju