Nakon zgodnih i atraktivnih pjevačica Lady Gage i Kelis koje je Ana Vilenica utjelovila u večerašnjoj je epizodi ostala zgodna, ali postala muškarac!

Ana Vilenica kao Justin Timberlake pokazla se u izdanju u kakvom je do sada nismo vidjeli. Ana je pjevala veliki hit "Can't Stop The Feeling!" i vidjelo se da uživa u tome.


 

Ana je započela pjevati kod stola za žiri, a svi su se oduševili njezinoj masci koja ju je promijenila do neprepoznatljivosti. Nedugo potom Ana se ustala i zaplesala s plesačima koji su nas na različite načine plesom i rekvizitima podsjećali na originalni spot.

''Pjesma mi je super i vesela je. Jako mi je smiješno što kada plešem uspušem se, ali sam svjesna da takvu odličnu i zahtjevnu koreografiju ne može izvesti nitko osim Justina'', rekla nam je Ana prije nastupa.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju