„Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati“

Večeras je na rasporedu deseta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj će kandidati pokazati fantastičnih osam transformacija, a i ove nedjelje pozornicom će odjeknuti glazbeni hitovi, među kojima će se naći i nekoliko eurovizijskih. Dok cijela Hrvatska pleše u ritmu pjesme 'Rim Tim Tagi Dim', večerašnju epizodu TLZP-a otvorit će Marija Kolb s megahitom ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika – Marka Purišića, poznatog kao Baby Lasagna.
Nastup koji donosi bit će, najavljuje, prava energetska bomba, a za pripreme oko nimalo jednostavnog zadatka koji joj je gljiva dodijelila, pomoć je dobila od samog Baby Lasagne. „Marko mi je velika podrška, odmah sam mu se javila da mu se pohvalim ako mu se štuca da je to zbog mene jer ga spominjem 500 tisuća puta na dan. Slala sam mu segmente svojih vježbanja i baš mi je drago da mi je rekao – e vidiš, ovaj tu dio malo pripazi, ja to tako ne radim“, otkriva Marija.
Osim što je s Marijom podijelio korisne savjete, u iščekivanju njezinog nastupa Baby Lasagna javio se i s motivirajućom video porukom. „Htio sam uzeti moment da iskažem poštovanje prema Marijinom trudu da skine moje nespretne vokale i ponekad čudne pokrete. Hvala od srca što će me tako divna osoba predstavljati“, poručio je.
Prije nastupa Marija će pokazati i svoju staru fotografiju na kojoj neopisivo podsjeća na Baby Lasagnu, a već samim dolaskom na pozornicu izazvat će oduševljenje žirija koji će u njezinom nastupu pronaći nevjerojatnu sličnost s originalom. Bit će zanimljivo čuti komentare žirija, a tko će reći da je Marija ista kao predstavnik Hrvatske na Eurosongu te kome će biti najbolja transformacija do sada, saznat ćemo večeras.
Osim Baby Lasagne, u večerašnjoj epizodi gledatelji će imati prilike vidjeti još i transformacije u glazbene dive Christinu Aguileru i Terezu Kesoviju, ikonu hrvatske dance scene Kasandru, talijanskog pjevača Umberta Tozzija, francusku pjevačicu Zaz, Marijana Bana i Let 3. Kako će Marija Kolb iznijeti eurovizijski megahit Baby Lasagne i tko će od osmero kandidata upisati pobjedu u desetoj epizodi glazbeno-pjevačkog spektakla, doznajte večeras u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju