Matko Knešaurek u drugoj emisiji hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dolazi kao Freddie Mercury, a izvest će Queenov hit 'We will rock you'.

 Matko je nakon Beyonce ipak s većim zadovoljstvom dočekao ovotjedni zadatak: ''Apsolutno oduševljenje. Bio sam presretan jer sam veliki fan Queena. Dobio sam priliku igrati nekoga u kome sam cijeli život vidio idola''. Vidjet ćemo hoće li Matko uspjeti prenijeti Freddievu energiju.

Gljiva je Amelu Ćuriću odredila jedinstvenu Josipu Lisac za nastup u drugoj epizodi, više o njegovoj transformaciji provjerite na dnevnik.hr

Rickyja Martina dobila je Katarina Baban koja je već ujedno i četvrti Ricky u ovom showu. Prije nje su u poznatog pjevača transformirani bili i Petreković, Maja Šuput i Daniel Bilić. ''Ricky nema neku specifičnost u vokalu, pa ćemo staviti naglasak na koreografiju'', rekla je Katarina koja će vidjeti kako je stati u muške cipele.

''U cipele'' Tine Turner ući će Paola Valić Bekić, a izvest će pjesmu Golden Eye. ''Težak je to zadatak. Malo mi je lakše jer sam ovaj put žena. Sretna sam i veliki mi je izazov ući u taj lik.'', rekla je Paola.


 

Ove nedjelje vidjet ćemo i Davora Dretara kao Nedu Ukraden, a Anu Vilenicu kao Kelis. Pobjednica prve emisije Maja Bajamić izvest će pjesmu od Panjabi MC, dok će Damir Poljičak imati i podršku na bini te će se na biti naći čak dvije transformacije u legendarnog pjevača Elvisa Presleya.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju