Za svoju prvu ulogu na daskama showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Poljičak promijenio je boju puti i spol, a kako je sve to ispalo?

Kako nam je sam Damir Poljičak priznao veselio se prvom izazovu. Ulogu Amii Stewart s pjesmom ''Knock on Wood'' dočekao je spreman.


 

''Otkako sam krenuo sa vokalnim probama moram reći da me moj glas iznenadio. Otkrio sam da mogu bolje pjevati i to mi je posebno drago. Svjestan sam da je još puno rada potrebno, ali od svega sam najsigurniji u tekst pjesme'', rekao nam je Damir u šali.

U neobičnom kostimu sa zanimljivom instalacijom na glavi i s puno plesnih pokreta Damir nas je proveo kroz lude 70-e i pokazao zašto su one mnogima najdraže i najveselije razdoblje.

''Amii Stewart je Beyoncé 70-ih'', rekao mu je Igor Barberić koji je Damira pripremao za ovaj nastup, a pravu je Beyoncé utjelovio Matko Knešaurek što nas dovodi do pravog kazališnog dvoboja!

Koji vas je nastup više nasmijao?

glasova:



Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju