Nakon što je prošloga tjedna oduševio žiri i odnio pobjedu, Damir Poljičak sada ima poprilično težak zadatak.

U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove će nedjelje glumac i prošlotjedni pobjednik Damir Poljičak utjeloviti jednu od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, Mariah Carey, a pjevat će njenu pjesmu 'Fantasy'.

"Ja sam prestravljen potpuno. Suludo", zabrinuto će Damir o ovotjednoj ulozi. ''Možda taj dan budem zauzet, imam neke obaveze'', duhovito dodaje.

Koliko će mu teško biti ući u ulogu glazbene dive, provjerit ćemo ove nedjelje u novom nastavku showa.

Katarina Baban vrlo je sretna zbog toga što će nakratko postati Jelena Rozga. ''Baš ju jako volim i užasno mi je drago da sam ju dobila'', zadovoljna je Katarina.

Otpjevat će dva Rozgina velika hita, 'Gospe moja', 'Dobitna kombinacija', a o popularnoj pjevačici ima samo riječi hvale: ''Prekrasna talentirana žena, divno pjeva, divno izgleda i užasno je karizmatična. Glasovno je jako zahtjevna, stvarno dobro pjeva.''

Pred nastup je ovoga puta vrlo opuštena: ''Očekujem da ću se dobro zabavit i da ću u ovom nastupu baš, baš guštat!''

Hoće li Katarina uspjeti donijeti Rozginu energiju kao što su to proteklih sezona činili Jasna Palić Picukarić, Bojan Jambrošić, Matteo Cetinski i posebno upamćeni Saša Lozar, koji će ocijeniti Katarinin nastup kao član žirija, vidjet ćemo već ove nedjelje.

 Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju