Kao što je već svima dobro poznato imamo novi žiri showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a oduševljenje publike ne jenjava!

U nedjelju smo gledali prvu epizodu pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Kao pobjednica izašla je Maja Bajamić dok su nas ostali kandidati nasmijali i očarali kako svojim transformacijama tako i svojim vokalnim sposobnostima.

Pobjednici svih prethodnih sezona čine ovogodišnji žiri, a oni su Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus. Ne propustite glasovati u našoj anketii podijeliti s nama tko vam je najdraži član žirija!

Pobjednik druge sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Saša Lozar podijelio je s nama svoja iskustva nakon showa i otkrio je li mu to pomoglo u karijeri.

''Jako puno lijepih stvari dogodilo se nakon pobjede u ''Tvoje lice zvuči poznato'' i puno mi je pomoglo u glazbenoj karijeri. Promijenio sam se kao osoba i napustio svoje strahove treme i predrasude. Dosta je terapijski djelovalo'', iskreno je započeo Saša Lozar.

Upitali smo Sašu ima li savjet koji bi rekao svojim kolegama koji tek ulaze u avanturu života zvanu ''Tvoje lice zvuči poznato''. ''Neka kandidati puno rade , neka se zabavljaju koliko je moguće i neka svaku točko dobro procjene bez da se precijene. Ovom showu zajednički su nazivnici pozitiva i zabava. Tu nema loše vibre i nikakvih zamjerki'', kaže Saša

Toga je mišljenja i Damir Kedžo koji je pobijedio u trećoj sezoni showa. ''To što su pobjednici prethodnih sezona u žiriju daje kredibilitet cijeloj priči. To što smo mi pobjednici i natjecatelji daje nam za pravo komentirati. Nekada kada bih dobio neki komentar pomislio bih što ti znaš ti ovo nisi prošao, a sada kada znam cijelu pozadinu i znam što znači muško ženska transformacija lakše mi je donijeti sud'', rekao je.

Što se tiče samog ocjenjivanja Kedžo je prokomentirao: ''Gledam varijantu da mi svatko zasja u nekom trenutku. Duboko u sebi znat ću što je meni najbolje,naravno, svatko ima drugačiji sud, ali meni je bitno da kažem svoje mišljenje, a i kandidati mogu nagraditi za one koje smatraju najboljima'', kaže Damir.

Što ostali članovi žirija kažu o svojim novim ulogama pogledajte na dnevnik.hr


Kakvi će biti komentari žirija i što će kandidati utjeloviti u drugoj epizodi ne propustite doznati na našoj službenoj stranici i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju