Uskoro gledamo novih osam transformacija!

Prva epizoda nove sezone TLZP-a postavila je visoke kriterije za sve buduće. No, natjecatelji se tek zagrijavaju i ne sumnjamo da će i u idućih dvanaest emisija dati sve od sebe. Ove nas nedjelje čeka novih osam zanimljivih transformacija.

Prošlotjedna pobjednica Antonia Dora ostaje u rodnoj Dalmaciji i zapjevat će nam stihove Petra Graše. Drugoplasirani ToMa ovaj put prelazi na totalno drugačiji žanr u ulozi Hiljsona Mandele. Alen je za svoju prvu žensku transformaciju dobio ni manje ni više nego Aleksandru Prijović pa možemo očekivati eksploziju na pozornici. Mia ostaje u ženskom tijelu i ima vokalno težak zadatak utjeloviti Vannu.

Marija će se prisjetiti vremena kad je imala 16 godina, a uz to mora postati Gobac na jedan dan. Luciano će se pomučiti sa španjolskim jezikom u ulozi Rickyja Martina. Faris će postati ginger, i to trenutno najpoznatiji na glazbenoj sceni – Ed Sheeran. Antonija ovaj tjedan ima najizazovniji zadatak jer će utjeloviti pjevačicu koja sjedi u žiriju – našu Mineu!

Nastupu kojeg se kandidata najviše radujete ove nedjelje?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju