Ovim je nastup definitivno izašla iz svoje zone komfora!

Antonija Šola piše tekstove od malih nogu, a na to ju je potaknuo njezin otac. Bila je kreativna i pisala je potpuno nove tekstove za postojeće melodije. Iako kaže da se njezin život drugima možda čini dosadnim, pronašla je svoju sreću i mir, što joj je najvažnije. Uz sve svoje aktivnosti, među dražima joj je uloga tete, a kroz oči svojih nećaka ponovno je upoznala svijet kroz njihove oči. Odlučila je izaći iz svoje zone komfora, iz svoje sigurne svakodnevice, a „Tvoje lice zvuči poznato“ je za to savršena prilika. Željela je biti potpuno netko drugi, a u prvoj epizodi ušla je u cipele repera Vojka V.

 

„Dajte pljesak za Vojka V“, oduševljeno je rekao Mario kojeg je zanimalo je li se Antonija namučila s tekstom jer rep nije Antonijina šalica čaja.

Goran kao veliki obožavatelj Vojka V jednostavno je čestitao Antoniji na transformaciji, a Minea se nadovezala i rekla da je ljepša verzija Vojka V te dodala – „vjerujem u tebe“.

Enis je rekao da je nastup izgledao „kao u spotu“ i pohvalio je koreografiju. „Nadam se da će takve biti ocjene“, dodao je.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju