Kako ćemo mi bez ovog ludog dvojca?!

Antonija će biti muško, a Luciano žensko ili će Luciano biti muško, a Antonija žensko – to je bio jedini trag koji su Luciano i Antonija dali u najavi, a sada su otkrili tko su. Za svoj finalni duet odabrali su neponovljivi hit „Kad zamirišu jorgovani“ koji izvode legendarni Dino Merlin i svevremenska Vesna Zmijanac. Međutim, u TLZP-u sve je uvijek malo neuobičajeno pa su se odlučili zamijeniti uloge. Antonija je postala Dino, a Luciano Vesna. Moramo priznati da su nas oduševili svojom izvedbom i pošteno zabavili!

 

„Zabavili nas jeste, nasmijali nas jeste. Bilo je tu lijepih trenutaka, komičnih trenutaka, ali ono, ljudi, što je najbitnije da se mi svi ovdje tako dobro zabavljamo i toliko nam je lijepo gledati vas“, izjavila je Minea.

„Zaista ste nas vratili u neka vremena kada je podrška kolega bila bitna. Tada je podršku kolegi Dini Merlinu dala tata popularna Vesna Zmijanac… Ona mu je dala tu neku prvu ruku“, izjavio je Enis.

Goran se složio sa svojim kolegama i srdačno se zahvalio Antoniji i Lucianu. „Ja sam sretniji čak, što je nemoguće, i od Minee“, kazao je Goran.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju