Malo je reći da je u potpunosti ušla u njegov lik!

Antoniju Doru Pleško upoznali smo davne 2009. u Supertalentu. Od tada jednostavno živi glazbu u svakom trenutku te ju ona čini sretnom. Zbog tragedije u obitelji nije je bilo jedno vrijeme, međutim, ponovno se vraća na glazbenu scenu. Iako je mislila da su gubitak strica i oca kraj, uspjela je skupiti snage te zna da ju gledaju u svakom trenutku. Sudjelovanje u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ joj je suđeno jer joj dar za imitaciju teče u genima, a u prvoj epizodi dobila je prvo pa muško – ikonu hrvatske estrade Mišu Kovača. Malo je reći da je u potpunosti ušla u njegov lik!

 

„Pa šta je ovo bilo“, oduševljeno je rekla Minea i dodala da otvaranje prve epizode nije moglo biti bolje.

„Ono što je kod tebe fascinantno je to da ja nisam ni na sekundu niti čuo niti vidio Antoniju“, izjavio je Mario, što je vjerojatno najveći kompliment kandidatima u ovom showu.

Gorana je posebice razveselila činjenica da je ova transformacija Miše njegova najdraža Mišina era te je čestitao Antoniji na odlično odrađenom poslu.

„Svaka ti čast što se tiče tvoje transformacije. Ja mislim da si ti u tome ispunila sve“, komentirao je Enis i sjetio se davnih dana jer se Antonia Dora i on poznaju već 15 godina zahvaljujući Supertalentu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju