Mislili smo da gledamo "Tvoje lice zvuči poznato", a ne Euroviziju

Antonia Dora ponosna je na sve svoje transformacije i kaže da se zaista zabavila jer je doživjela u potpunosti različite imitacije. Međutim, izdvojila bi Edith Piaf kao najdražu transformaciju. Za veliko finale odabrala je dvostruku eurovizijsku pobjednicu Loreen. „Jako veliki izazov na koji sam skroz spremna“, izjavila je Antonia Dora, a otpjevala je pjesmu „Tattoo“ jer je ostala oduševljena tom izvedbom i pjesmom. Moramo reći da smo na prvu ostali zabezeknuti jer smo mislili da je Loreen zaista došla u studio TLZP-a!

 

„Uvijek si bila na visini zadatka. Tako da je ovo također jedan produkt tvoje upornosti i marljivosti i ja ti na tome čestitam“, komentirao je Goran.

„Jao, što si ti talentirana, što si jednostavno prekrasna za gledat, za slušat. Toliko si nam donijela toga lijepoga i toliko si se pokazala u različitim ulogama i koliko god da si bila dobra, danas si bila iznad svega“, izjavila je Minea.

„Ti si večeras briljirala i jako mi je drago da si izabrala ovo jer si upravo s ovim nastupom i s ovom pjesmom pokazala koliko si ti vokalno velika“, kazao je Mario.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju