Kao najbolji u drugoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pokazao se Amel Ćurić u liku velike dive Josipe Lisac.

''Nisam očekivao da ću pobijediti jer su svi bili fantastični i puno bolji nego u prvoj epizodi. Sam nisam znao kome dati pet bodova i zato sam najmanje očekivao da ću ja pobijediti'', odmah je započeo Amel Ćurić koga smo vidjeli kao Josipu Lisac.


 

Amel se osvrnuo i na to što je show ''Tvoje lice zvuči poznato'humanitarnog karaktera. ''Volim se natjecati, ali u pozitivnom smislu. Ovo je emisija humanitarnog karaktera i drago mi je da sam zahvaljujući svojoj pobijedi mogao donirati novac. Baš se osjećam ispunjeno nakon toga'',rekao je.

Amel je odabrao Udrugu osoba s invaliditetom Dalmacije iz Splita kojoj će Nova TV donitrati 10 tisuća kuna.

Osim zadovoljstva, sreće i ponosa Amel je s nama podijelio i nevjerojatan recept za uspjeh i bolji plasman u showu: ''Pokretima, facijalnom ekspresijom, glasom i svime što sam mogao ušao sam u lik''.

''U nekim sam se trenutcima osjećao kao Josipa na bini i moram priznati da je to lijep osjećaj jer je ona diva koja vlada scenom. Mislim da je to recept za bolji performans'', dodao je.

Ovaj nam je profesionalni pjevač koji već ima iskustva u pobjeđivanju rekao: ''Tko god kaže da nije lijepo pobijediti ne govori istinu. Može nekome biti manje ili više važno da pobijedi, ali meni je važno da vidim koji su moji kapaciteti i limiti. Svaki ću se puta natjecati u nekom lijepom duhu i davati najbolje''.

 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju