Druga ženska transformacija za Amela Ćurića predstavlja pravi izazov. 'Ovo nije moja sigurna zona', poručio je.

Posebno zanimljiv nastup ove nedjelje u četvrtoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje nas u izvedbi Amela Ćurića. On će postati kraljica popa, Madonna, a pjevat će njenu pjesmu 'Holiday'.

Ovotjedni zadatak komentirao je iskreno, na sebi svojstven način: ''Il' će bit' pravo dobro il će bit' jako loše''. Priznaje kako ovu ulogu nije očekivao: ''Bit će ovo najveći izazov do sad''.

Osim glasovne transformacije, ovoga puta očekuje ga i zahtjevna koreografija: ''Vidjet ćemo na šta će to izać'. Ono što sam do sad plesao mi definitivno neće pomoći''.

Ove nedjelje Ana Vilenica će utjeloviti Kurta Cobaina iz grupe Nirvana, a izvest će njihov najveći hit 'Smells like teen spirit'.

Svojom ovotjednom ulogom Ana je vrlo zadovoljna: ''Baš mi je drago da je mene zapao taj zadatak. Imat ću prilike jednom u životu se pretvarati da sam Kurt Cobain''.

Ipak, Anu najviše brine Cobainov specifičan način pjevanja, što znači da će morati 'poderati' grlo: ''Nadam se da neću imati napadaj astme, kašlja i sličnih stvari na sceni. Ipak sam ja štreberica koja bi htjela biti buntovnica''.

Hoće li uspjeti uvjeriti žiri u svoju buntovnu stranu, vidjet ćemo u nedjelju, a do tada kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju