Nakon što je u prošloj emisiji pobijedio kao Josipa Lisac Amela Ćurića u trećoj epizodi očekuje slavna grupa 70-ih.

''Od boje kože, spola, glazbenog izričaja,a osobito fizičkog izgleda očekuje me potpuni preokret u odnosu na Josipu Lisac'', odmah je počeo Amel koji je priznao kako mu je pobjeda u prošloj emisiji dala vjetar u leđa.

Ove nedjelje u Amelovoj ćemo izvedbi čuti hit ''Rasputin'', a on je komentirao: ''Moram non stop plesati na pozornici. Tri minute neprestanog skakutanja svima je naporno, a posebno za nekoga tko se ne bavi nikakvim sportom kao ja. To će biti moj fizički najnaporniji nastup, ali i psihički i vokalno''.

Zanimalo nas je kakva ćemo ova izvedba biti u odnosu na transformaciju u Josipu Lisac, a evo što je na to rekao: ''Moram se truditi da ne pjevam kako bih što bolje zvučao. Lakše je raditi nešto na što si naviknuo nego na što nisi. Neobično mi je ovo što me očekuje. Bit će mi izazov''.

Ovaj profesionalni pjevač mišljenja je kako je njegova transformacija u Boney M jedna od najzahtjevnijih do sada . ''Lakše mi je izvesti Josipu Lisac nego ovakvog izvođača'', rekao je.

Kako će se Amel snaći u ovom glazbenom izazovu ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju