Navojec: ''Večeras je bila čast uživati u vašoj interpretaciji''

Pod blještavim svjetlima šarene pozornice ovoga puta žiriju i kolegama natjecateljima dah je oduzeo Damir Kedžo koji je utjelovio ekstravagantnu damu hrvatske glazbene scene – Josipu Lisac. Čarobnu imitaciju pohvalio je i žiri ''Ovo je bilo maestralno i na momente začuđujuće koliko si ti bio Josipa'', istaknula je Indira dodavši kako zna da je otpjevao pjesmu s puno poštovanje prema Josipi i podigao ljestvicu ''nebu pod oblake''. ''Večeras je bila čast uživati u vašoj interpretaciji'', oduševljen je bio Goran Navojec. ''Glumački je bilo senzacionalno. Svi misle da mogu imitirati Josipu, ali većina je imitira jako loše. Da mi je netko ovo pustio na radiju, ne bi mi palo na pamet da je ovo Keždo'', rekao je Mešin. ''Kroz sezone je bilo dobrih Josipa i dogodi se da nas netko oduševi, ali mislim da se više nikad neće pojaviti bolja Josipa u showu. Bilo je emotivno jako slojevito, bio si profinjen'', pohvalila ga je Nives. Prema odabiru pobjednika, Damira Kedže, Nova TV će uplatiti donaciju u iznosu od 10.000 kuna na račun humanitarne udruge ''Riječko srce''.

Katarina Baban ove je nedjelje ušla u dvostruku mušku ulogu te smo je mogli gledati kao Malumu i Marca Antonyja. ''Dobro si iznijela tu razliku. Marc Antony je stara škola i tu su bile dvije škole zavođenja – stara i nova'', osvrnula se Indira na nastup. ''Super si donijela te latino ritmove, izgledaš kao apsolutno latino zavodnik, teško je zamisliti da ispod toga čuči jedna mlada djevojka. Katarine nije bilo nigdje'', rekao je Igor.

Gljiva je Daliboru Petku nakon Dua Lipe opet dodijelila žensku ulogu. Utjelovio je Maju Šuput i izveo pjesmu ''Hej, Balkano''. ''Ako si se negdje približio Maji to je bilo po energiji. Primijetio sam da si se fino uspuhao na kraju'', kazao je Igor. ''Ovo je svakako bio jedan slojevit nastup. Nisi zvučao kao Maja ni izgledao kao Maja, ali si lijepo precrtao tu njezinu osobinu veselja'', dodala je Nives.

Maja Bajamić oduševila je interpretacijom reperice Cardi B. ''Primjećujem neku sličnost u energiji Maje i Cardi B, to je fakinska energija i ne mogu razlučiti u kojem je omjeru tu bilo Maje, a kojem Cardi B'', rekla je Nives. ''Bilo je fantastično, vidi se da ti je do toga stalo'', komentirao je Goran.

Crvenokosog Micka Hucknalla iz Simply Red utjelovio je Mario Roth te otpjevao veliki hit ''Stars''. Žiri se složio da ih je svojom izvedbom vratio u neka druga vremena.

Ivana Mišerić na jednu noć postala je Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin i zapjevala pjesmu ''Došlo vrijeme da se momci žene''. ''Iz ove pjesmice izvukla si maksimum koji se dao izvući kako glasom tako i stasom'', primijetio je Goran.

Mario Petreković i Saša Lozar na pozornici su priredili pravi spektakl i zadivili svojim imitacijama latino diva Shakire i J.Lo. ''Ovo je bilo jedno transcendentalno iskustvo. To što smo vidjeli ne da se pretočiti u riječi. Stvarno hvala'', rekao je Goran. ''Bez greške'', kazala je Nives. ''Ovo je bilo brutalno spektakularno'', komentirala je Indira. ''Ovo je zasigurno najduža i najspektakularnija točka koju smo vidjeli u ovom showu'', dodao je Igor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju