Mario Roth i Damir Kedžo poslali su poruke gledateljima!

Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata.  

Pobjednik jedne od sezona, Damir Kedžo, komentirao je ponovno sudjelovanje u showu i otvoreno je priznao što se od njega možemo očekivati ove sezone - pogledajte!

Maria Rotha pamtimo po izvrsnim, ali i urnebesnim transformacijama koje nas svaki put dobro nasmiju. Pjevač Vigora otkrio je čak i neke strahove, ali i priznao zašto se baš veseli All Stars sezoni - pogledajte!


Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Dok čekamo nedjelju, okušajte se u KVIZU i pokažite koliko dobro poznajete natjecatelje showa!

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati 25. travnja kada kreće hit show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju