Kakav hit! Kakva emocija! Kakav nastup!

U prošloj je epizodi Alen sve redom zaveo kao Alvaro Soler, a gljiva mu je za novu epizodu dodijelila vatrenu J.Lo. Međutim, došlo je do obrata jer je zahvaljujući jokeru Antonija Šola postala Jennifer, a tako je Alena zapao jedan i jedini Tomislav Ivčić. Još se osjeća razočarano i pokradenim, ali je doživio veliko olakšanje jer ne mora učiti španjolski jezik. Iako je još imao bol u duši, Alen se zabavio na probama, uvježbao sve kako treba i donio Ivčićev šarm na pozornicu!

 

„Predivno si dočarao taj jedan optimizam 80-ih godina i uvijek iznova tvoje glasovne sposobnosti zaista dovode do toga da se pita čovjek da li je to moguće, da li je to stvarno“, kazao je Goran.

„Alene, vrlo si dostojanstveno prikazao lik i djelo kralja predivne hrvatske zabavne glazbe Tomislava Ivčića… Bio si fantastičan“, komentirao je Mario.

„Osim što si izvrstan pjevač, imitator, mogu tu reći i glumac, umjetnik, ti si od prve emisije postavio jako visoko ljestvicu“, izjavila je emotivna Minea koju Tomislav Ivčić vraća u djetinjstvo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju