Ma isti je Hanka ili bolje reći – ista je Hanka

Nakon 12 briljantnih transformacija i tri pobjede, Alen se odlučio za jednu posebnu imitaciju u posljednjoj epizodi ove sezone showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Odabrao je jednu i jednu kraljicu sevdaha – Hanku Paldum. Međutim, imao je jednu problematiku, a to je prehlada. Ali Alen ne bi bio Alen da ga je to omelo. „Meni kad tijelo prestane funkcionirati, onda duša pjeva“, izjavio je i posvetio ovu izvedbu svojem ocu. Malo je reći da je oduševio i u potpunosti postao Hanka Paldum!

 

„Sevdah je ljubav, a mislim da je Alen ovu sezonu obilježio s tom ljubavlju i hvala ti na tome. Mene je inače teško ostavit bez teksta i ja uvijek imam nešto da kažem, ali ti si me sad zakucao“, izjavio je oduševljeno Enis.

„Kad je Alen u pitanju, ja mislim da bih mogla pričati tri dana. Alene, ja sam toliko sretna da si ti bio do ove sezone. Ti si za mene otkriće, veliko jedno čudo koje se dogodilo… Ja sam zaista počašćena što sjedim ovdje i što ja tebi mogu reći nešto jer ja mislim da bi ti itekako imao puno toga za reći drugima“, komentirala je Minea.

„Ovdje ti večeras nisi ništa po meni imitirao. Ti si bio diva sevdaha Hanka Paldum“, kazao je Goran.

„Alene, po ne znam koji puta opet si zakucao… Ono što ti ja samo želim poručiti – čuvaj ovaj svoj vokal, čuvaj svoj glas, njeguj ga“, rekao je Mario.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju