Odaberite najbolju reakciju!

Peta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', donosi najšarenije transformacije koje smo do sada vidjeli.  

Fabijan Pavao Medvešek dvostrukom transformacijom odnio je pobjedu u prošloj epizodi, a za ovu nedjelju dobio je još jedan zahtjevan zadatak. Ovoga puta transformirat će se u austrijsku predstavnicu koja je na Eurosongu 2014. odnijela pobjedu pjesmom ''Rise like a Phoenix'' - Conchitu Wurst. ''Taj pjevački izazov je ono što me najviše veseli'', komentirao je dodijeljenu ulogu na gljivi. Pogledajte njegovu reakciju kada je gledao svoj nastup kao Claudia Beni:

Mario Valentić oduševio je publiku kao Shaggy, za ovu nedjelju se posebno pripremao. Mario će ovaj put utjeloviti bosansko-hercegovačkog kantautora Laku. Pogledajte njegovu urnebesnu reakciju kada je vidio svoje fotografije s nastupa kao Billy Idola:

Siniša Ružić nakon transformacije u opakog repera 50 Centa, ovoga puta utjelovljuje nekoga sasvim drugačijeg - Nettu, izraelsku pjevačicu koja je na Eurosogu odnijela pobjedu 2018. godine. ''Ima taj dio pjevanja s kokodakanjem, što je zgodno, tu sam se pronašao. Volim domaće životinje. Mislim da ću se super zabaviti'', rekao je Siniša te dodao da se nada da je ovo posljednja transformacija za koju se morao ''debljati''. Pogledajte njegovu reakciju na izvedbu u kojoj je utjelovio Rickyja Martina:

Odaberite najbolju reakciju!

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Pogledajte kako se kandidati pripremaju za nove transformacije!

Ne propustite novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" ovu nedjelju na programu Nove TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju