Ne propustite pogledati nove transformacije ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato''.

U sedmoj epizodi glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' kandidati su pripremili izvanredne preobrazbe koje bi vas mogle iznenaditi. Kako bi sve transformacije bile bolje od očekivanih, osim sjajnih izvedbi kandidata, tu je i talentirana ekipa koja ulaže napore kako bi oni izgledali što vjerodostojnije, zato su tu štikle, maske...

Marko Braić vratit će nas u 1968. s transformacijom u kraljicu soula koja je u svojoj karijeri osvojila brojne glazbene nagrade - Arethu Franklin. ''Svi su me izazovi do sada spremali za ove nadolazeće, pa ćemo vidjeti što sam naučio'', rekao je Marko dodavši da će na pozornici biti prava diva i otpjevati pjesmu ''I say a little prayer'', a ovako se Marko priprema za ovaj spektakularni nastup:

Osim Marka za svoju zabavnu transformaciju u poznatog pop, hip hop izvođača Pharella Williamsa spremala se i Lana Klingor Mihić, pogledajte kako su tekle njezine pripreme:

Zabavni emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hrBackstage s Miom pratite na službenom YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju