Ovo jednostavno morate pogledati!

Sedma epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" bila je prepuna iznenađenja. Tako nas je Siniša Ružić ove nedjelje zabavio u ulozi Renée Zellweger, a zajedno s njim nastupio je i Dalibor Petko, kao Catherine Zeta Jones s Chicago hitom „Nowdays/Hot Honey Rag“. Tako je ovaj neponovljivi dvojac prikovao gledatelje uz male ekrane, ali isto tako i nasmijao mnoge. Njihov legendaran nastup pogledajte ovdje.

Sve je oduševio i Fabijan Pavao Medvešek, koji nas je u ulozi Jona Bon Jovija iz popularnog benda "Bon Jovi", s hitom ''You give love a bad name'' vratio u daleku 1986. godinu.

Kako to inače biva, naši su kandidati, ali i ovotjedni gost emisije nakon samih nastupa bili izrazito šaljivi na svojim Instagram profilima. A kako je Bon Jovi reagirao na Catherine Zetu-Jones koja je dala sve od sebe da ga zavede, pogledajte u ovom urnebesnom videu:

 

 


Sve je nasmijao i Siniša Ružić koji se pohvalio nastajanjem njegove frizure za prošlu epizodu. "Frend objasnio kako je nastala frizura", napisao je popularni glumac i kandidat showa "Tvoje lice zvuči poznato".
 

 

 

 

 

 
Emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Ako ste propustili prošlu epizodu pogledajte je odmah i to besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju