Nove transformacije kandidata pratite ovu nedjelju u showu "Tvoje lice zvuči poznato"!

Nakon pobjede u prošloj emisiji koju je zaradila transformacijom u dinamičnu Fleur East, Neda Parmać u sljedećoj emisiji opet će imati energičnu ulogu u kojoj će se pretvoriti Davora Gobca iz Psihomodo popa. ''Gobac i ja u nekim stvarima stvarno sličimo. On je eksplozivan. Na momente ima mirnije kretnje, pa poludi, pa se opet vrati. On je vrhunski zabavljač i nikome nije dosadno na njihovim koncertima'', rekla je Neda, a koliko zaista sliče saznat ćemo ove nedjelje.

Nakon dueta s Daliborom Petkom u ulozi Renée Zellweger, Siniša Ružić u sljedećoj emisiji opet će obući haljinu u kojoj će interpretirati Shirley Bassey s pjesmom ''Big spender''. ''Ja sam ušao u taj vrckavi duh Shirley Bassey. Nisam još ušao u tu kvalitetu fantastičnog pjevanja, ali tu smo negdje. Dobra je pjesma i mislim da neću razočarati'', rekao je Siniša.

Energična Marina Orsag u sljedećoj će epizodi glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imati dvostruku ulogu, a vidjet ćemo je opet u nešto mirnijim ulogama - kao Barryja Whitea i Lisu Stansfield. Na ekranu će biti Marina u interpretaciji Lise, dok će pred žiri izaći kao jedan od najzavodljivijih vokala - Barry White s pjesmom ''All around the world''. ''Vokalno mi je puno lakša Lisa nego Barry, ali mislim da su mi oboje 'sjeli''', rekla je Marina otkrivši da su joj probe za ovaj nastup bile veoma zanimljive.

Marko Braić će nakon utjelovljenja dive Arethe Franklin, uskočiti u cipele razigranog Brune Marsa i otpjevati pjesmu ''Finesse''. ''Najteže mi je pjevati kao Bruno Mars od svih koje sam do sada imao prilike interpretirati'', ispričao je Marko dodavši da se u pjesmi radi o dvoje ljudi koji su ušli u klub i zavodljivo se gledaju.

U sljedećoj epizodi nastupit će još i Fabijan Pavao Medvešek kao Dua Lipa, dok će Lu Jakelić pjevati u duetu s gostom iznenađenja i transformirati se u Antonia iz Los Del Ria. Langa Klingor Mihić utjelovit će Patricka Hernandeza, a Maria Valentića gledat ćemo u kao legendarnog Matu Mišu Kovača.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" pratite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju