U nedjelju pratite kako će se kandidati snaći u novim zabavnim transformacijama!

Pred nama je šesta epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nova epizoda donosi i osam nevjerojatnih transformacija i poznatih glazbenih brojeva u izvedbi fenomenalnih kandidata šeste sezone.

Fabijan Pavao Medvešek pritiskom na gljivu dobio je duet, odnosno priliku da se transformira u Dianu Ross. Lanu Klingor Mihić vidjet ćemo u ''cipelama'' legendarne i jedinstvene Tine Turner, a Marinu Orsag transformiranu baš u Lanu Klingor Mihić, iz vremena kada je pjevala u bendu "ET". Mario Valentić dat će sve od sebe da publiku zabavi u stilu Harisa Džinovića, Neda Parmać uzbuđeno se priprema za Katy Perry, a Siniša Ružić odvest će nas u neko prošlo vrijeme s bendom "The Temptations". Lu Jakelić na jedan će dan postati popularni Jole, a prošlotjednog pobjednika, Marka Braića gledat ćemo u liku pjevača grupe "Red Hot Chili Peppers".

A koliko dobro vi poznajete zvijezde koje će ove nedjelje utjeloviti naši kandidati? Riješite kviz te sami procijenite:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Pratite Backstage s Miom na YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato. Čekaju vas brojna iznenađenja! Sve do sutra kada vas očekuje nova epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju