Koga ćemo ove nedjelje gledati "2 u 1", a koji kandidat za svoju novu transformaciju kaže "Tko preživi, pričat će"?

Nove uloge već su dodijeljene, pa ćemo tako Fabijana Pavla Medvešeka u sljedećoj emisiji vidjeti u duploj transformaciji jer će nastupiti i kao Ed Sheeran i Andrea Bocelli. Pobjednica posljednje emisije, Lu Jakelić, ovaj put ''skida'' Amy Winehouse, Neda Parmać je dobila priliku imitirati Doris Dragović, Marina Orsag će dočarati spot Dubioze kolektiv, a Siniša Ružić će biti transformiran u repera 50 Cent. Gljiva je odredila da Mario Valentić postaje Shaggy, a zahvaljujući Marku Braiću prisjetit ćemo se velikog hita Dine Dvornika, dok će nas Lana Klingor Mihić 'počastiti' nastupom Akija Rahimovskog iz Parnog valjka.

Mia Kovačić našim je kandidatima u backstageu postavila i novi izazov. Naime, ovoga su puta kandidati morali podijeliti svoju prvu asocijaciju na izvođača kojeg će utjeloviti u sljedećoj emisiji. Tko to dolazi "2 u 1", a tko ovoga puta utjelovljuje divu, pogledajte u videu:

Pratite Backstage s Miom od ponedjeljka do četvrtka na YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato. Čekaju vas brojna iznenađenja! Sve to do nedjelje, kada nas očekuje nova emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" na programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju