Nove transformacije kandidata ne propustite u nedjelju na Novoj TV!

Sljedeću emisiju zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' otvorit će bombastični nastup Lane Klingor Mihić s gostom iznenađenja u kojem će dvojac utjeloviti dvije megapopularne američke glazbene dive te izvesti njihov zajednički hit iz 1970-ih. U Cher iz cvijeta mladosti pretvorit će se Lana kojoj je nedostajao samo bod do pobjede u prošloj emisiji kada je utjelovila Seala, a u štikle energične Tine Turner u naponu snage uskočit će gost iznenađenja, a ove nedjelje to će biti voditelj Frano Ridjan. ''Ja u njega ni malo ne sumnjam'', rekla je Lana za svog partnera u ovotjednoj emisiji, dok će Frano pak morati suočiti sa svojim najvećim strahovima. ''Pjevati s pjevačicom je najveća trauma iz djetinjstva'', izjavio je ususret svom nastupu.

Najseksi baku Balkana Nedu Ukraden u sljedećoj će epizodi utjeloviti Neda Parmać pri čemu će otpjevati pjesmu ''Zora je''. ''Pjesma je mnogima draga i time je veći pritisak da je ne uprskam'', rekla je Neda. ''Možemo se svi poistovjetiti s tim stihovima, svi smo probdjeli noć, proplakali noć'', dodaje ona prije nastupa. Nakon što je u prošloj epizodi zanjihao bokovima poput legendarnog Elvisa Presleyja, Siniša Ružić ovoga puta uskače u cipele Toma Jonesa. ''Što se tiče plesnog talenta, mi smo tu negdje, Tom i ja'', rekao je Siniša te dodao: ''Čini mi se da Tom Jones nije puno razrađivao neke sumanute koreografije.''
Priliku da utjelovi snažnu energiju Indire dobio je Marko Braić koji će imitirati njezin nastup i otpjevati pjesmu s Dore ''You Will Never Break My Heart''. ''Jako mi je neugodno jer meni nije toliko sjela Indira, nemam je prirodno u tom svom habitusu, pa sam je morao tražiti. Dolazi i ta prepreka što je ona tu i ako malo pretjeram, ne želim je naljutiti zbog toga'', rekao je Marko.

Marina Orsag opet će postati muškarac, a ovoga puta imat će zadatak otpjevati pjesmu Willyja Williama na francuskom. ''Pjevam na francuskom i ne samo da je sve na francuskom nego nema ni ponavljanja kao što pjesme inače imaju refren'', kaže Marina te dodaje da za ovaj nastup nema plesne koreografije, ali morat će se fokusirati na neke plesne pokrete. ''Izmiješane su mi emocije i to znači da jedva čekam nastup'', rekla je Marina. Fabijan Pavao Medvešek koji je prošloga puta utjelovio Lennyja Kravitza, ovoga puta uskače u žensku verziju, pri čemu će se transformirati u američku pjevačicu Pink i izvest će njezinu pjesmu ''Beautifull Trauma''. Na pozornici će se pojaviti sa zahtjevnom koreografijom iz video spota pjesme. Iako je već prije išao na satove latino-američkih klasičnih plesova sa sestrom, kaže da mu za ovaj nastup to neće puno pomoći. ''Spoj svih zadataka u nastupu čini ovo ludom matematičkom jednadžbom, ali neka dođe'', rekao je Fabijan.

 

Lu Jakelić transformirat će se ovoga puta u Urbana. ''Jako sam uzbuđena i sretna što sam ga dobila'', kazala je Lu te ispričala kako je izgledao njezin prvi susret s Urbanom. ''On je moj uzor i kako ću se ja sada zezati da sam Damir Urban kad ga obožavam'', kazala je Lu prije nastupa. Mario Valentić na jednu noć postaje plavooka turska super zvijezda Tarkan, koji obožavateljice svojim stasom obara s nogu, a za ovaj nastup morao je naučiti riječi pjesme na turskom. ''Najveću sam pažnju usmjerio na fonetsko zapisivanje'', rekao je Mario o svojoj pripremi za nastup.

Ne propustite novu dozu zabave ove nedjelje uz nevjerojatne transformacije i nastupe kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju