Na jednu će večer postati zamamna britanska pjevačica Dua Lipa te će u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' interpretirati njezin veoma upečatljiv nastup uživo na dodjeli MTV nagrada.

 ''Nadam se da ću se barem približiti toj izvedbi'', rekao je Fabijan komentirajući pripreme za svoj nastup. Istaknuo je da će na sebi imati svega '’20 grama tekstila i štikle''. ''Najteži pothvat mi je izvesti tu točku kao da je to nešto jednostavno, biti opušten dok radim nešto jako zahtjevno'', kazao je Fabijan. Pogledajte najavu:

Lu Jakelić nakon fantastične transformacije u Severinu u prošloj epizodi, ovoga puta ulazi u sasvim drugačiju ulogu. U sljedećoj će epizodi biti Antonio iz Los Del Rio s gostom iznenađenja koji će utjeloviti drugi dio tog latinskog dvojca - Rafaela. Otkrila je da neće plesati legendarni ples ''macarenu'', nego da dvojac iz Los Del Ria ima posebnu koreografiju. ''Koreografija Antonia i Rafaela je jako komplicirana'', otkrila je Lu. Do novog nastupa prisjetimo se još jednom nastupa koji je zapalio društvene mreže.

 

Lani Klingor Mihić gljiva je za večerašnji nastup dodijelila Patricka Hernandeza kojeg će interpretirati pjevajući njegov hit ''Born to be alive''. ''Vokalno nije zahtjevno, osim što me počinju boljeti mišići lica zbog posebnog načina na koji on izgovara određene glasove. Priprema je bila zabavna, ali naporno je kretati se kao on, jer je čovjek potpuno bez ritma. Neartikuliran je u pokretima'', ispričala je Lana.

 Kako izgledaju pripreme, pogledajte u fotogaleriji!

 

Maria Valentića ćemo nakon dvostruke izvedbe u prošloj epizodi ovoga puta vidjeti kao legendarnog Matu Mišu Kovača. ''Ima jedan detalj u spotu kojeg ću napraviti. U jednom trenutku on kao da ne zna kamo će s rukom i krene u džep, ali mu ga je prekrila jakna i nije je uspio staviti u džep, pa ju je vratio'', ispričao je Mario koji će pjevati pjesmu ''Sutra mi sude'' te je zamijetio kako je Mišo u držanju prilično statičan zbog čega koreografija nije prezahtjevna.

 

U sljedećoj epizodi vidjet ćemo još Marinu Orsag u dvostrukoj ulozi kao Barryja Whitea i Lisu Stansfield, Neda Parmać postat će Davor Gobac, Marko Braić će utjeloviti Brunu Marsa, a Siniša Ružić će se pretvoriti u vrckavo izdanje pjevačice Shirley Bassey.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju