Emotivna izvedba tradiconalne pjesme 'Što te nema'.

Epizoda hit serije ovog utorka bit će vrlo emotivna. Naime, na Asjinom pogrebu njena sestra Emina otpjevat će tradicionalnu pjesmu 'Što te nema'.

Tužnu Eminu koju utjelovljuje glumica Sementa Rajhard vidjet ćemo okruženu njenim najbližima, a kao podrška u njenoj boli pridružit će se njoj i njenoj majci Sonja i Tomo. U epizodnoj ulozi Eminine majke Nade vidjet ćemo glumicu Mirjanu Sinožić.

Među Sonjom i Tomom rađa se sve veća bliskost i dijele zajedničku tugu u teškim trenucima.Ranko, bijesan zbog Sonjinog odlaska s Tomom, iskaljuje nervozu na Snježani. Snježana poziva Hrvoja na razgovor i lukavo mu sugerira kako bi trebao napraviti pretres kuće Lončarevih. Hrvoje nabavlja nalog i pronalazi Asjin lančić. Shvaća da je to krunski dokaz koji okrivljuje Vladu kao ubojicu.Po povratku u Vrhovac, Emina saznaje da je Vlado vjerojatni ubojica njene sestre. Bijesna i puna osvetničke mržnje, odlazi u bolnicu.

Koje namjere ima Emina i kako će se obračunati s Vladom ne propustite saznati u novim epizodama serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV.  Nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju