Glasujte za svog miljenika...

Era latinoameričkih serija je izgleda za nama, i sada primat preuzimaju lijepi Turci.. Izabrati jednog od ovih naočitih muškaraca težak je zadatak, stoga trebamo vašu pomoć!

 

Inspektor Ali

Burak Tozkoparan koji je osvojio masu obožavatelja je iznimno zabavan i vrlo inteligentan mladić. U seriji 'Anđeli' koju možete gledati na oyo.hr  pojavio se kao Inspektor Ali .

Kemal

Burak Özçivit, poznatiji kao Kemal Sojdere svakodnevno bez daha ostavlja gledatelje, posebice gledateljice turske serije 'Bit ćeš moja'.

Kemal na ramenima nosi zdravu glavu i vrlo je iskrena i pravedna ličnost. Vjeruje u vrijednost toga da ne odstupa od svojih etičkih principa.

Fatih

30-godišnji Fatih glavni je lik serije 'Začin ljubavi'. Zgodan je, bogat i dobro obrazovan. Jako mu je stalo do obiteljskih vrijednosti. Nikad mu u životu nije bilo teško, no svejedno je čvrst. Ima hrabro srce koje se može nositi sa svime, ali to će tek postepeno saznati. Strastven je prema stvarima koje voli. Jedino što ga muči jest zadaća koju mu je zadala obitelj. Iako se čini da svi žive za njega, Fatih zapravo sebe žrtvuje za njih. Dok ne ugleda Zejnep, nakon toga više ništa nije isto. Čak ni Fatih ne može vjerovati samomu sebi kad vidi što kao zaljubljen čovjek može učiniti.

Efe

Čovjek u kasnim 20-ima, zgodan, pametan i marljiv. Efe je topla i lojalna osoba. Ne sjeća se ničega iz svoje prošlosti, a rečeno mu je da mu se obitelj utopila. Posvojili su ga siromašni ljudi, a on radi kao ribar kako bi uzdržavao obitelj. Jako mu je stalo to njegove zamjenske majke Fatme i sestre Nadide. Prihvaća tu obitelj kao svoju. Ovog ljepotana možete gledati u seriji 'Ponovno rođen' na OYO.

Kerim

Kerima igra model i glumac Birkan Sokulu. Kerim je zgodni miljenik u obitelji. Jako je razmažen. Rodio se u izobilju svega. Zanima ga znanost. Voli prirodu i čitanje. Usredotočen je na pisanje knjiga kako bi izgradio karijeru u znanosti. Ne zna za intimnu privrženost. Seriju 'Djevojka sa sela' gledajte prije emitiranja na televiziji na oyo.hr

Husejin

Husejin je stariji sin obitelji Dževher i Kerimov brat. Pouzdan je, inteligentan, zgodan, ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, obrazovan je poslovni čovjek koji ovladava teorijskim i praktičnim znanjem. Od mladosti se obrazuje u biznisu bez ičijih ustupaka. Odgovoran je. 

Tko je po vama najprivlačniji?

glasova:

Serije 'Djevojka sa sela' i 'Začin ljubavi' možete pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode možete već sad potražiti na oyo.hr. 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju