Osvojio nas je u turskoj uspješnici "Melek"

Mladi, ali iznimno talentirani glumac Ulvi Kahyaoglu u turskoj je uspješnici "Melek" utjelovio lik Kerema, mladog perspektivnog nogometaša koji zbog nesređene obiteljske situacije te inata prema ocu propušta profesionalnu nogometnu karijeru. Kerem je neshvaćeni mladić koji nerijetko upada u probleme sa zakonom, no, uz majčinu pomoć ipak uspijeva ostati na pravom putu. Zaštitnički je nastrojen prema majci, sestri i bratu te, unatoč gruboj vanjštini, ipak ima dobro srce osjetljivo na nepravdu. 

Ulvi Kahyaoglu odigrao je besprijekornu ulogu i time oduševio gledatelje. Na svom Instagramu podijelio je sa svojim pratiteljima fotografiju s kolegicom Rabiom Soytürk koja je utjelovila lik njegove sestre Defne. Obožavatelji serije uputili su im mnoštvo komentara podrške. 

Koliko se dobro slaže sa svim kolegama sa seta govori i objava nastala po završetku snimanja. Ulvi je fotografirao potpise svih glumaca te se time oprostio s kolegama.

 


No, na njegovom se profilu na poseban način ističu glumčeve fotografije na kojima je pozirao u nešto drugačijem izdanju nego što ga gledamo u seriji.


 

Seriju "Melek" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju