Koja uloga Caneru bolje pristaje? Odgovorite u anketi!

42-godišnji turski glumac i redatelj Caner Cindoruk osvojio nas je u seriji "Nevjera" gdje je utjelovio lik Volkana, naizgled savršenog obiteljskog tipa.  Volkan ima komplicirane osjećaje. Osjeća da voli i Asju i Derin, Asju vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

 

Nakon brojnih životnih iskušenja, ipak shvaća da je Asja ljubav njegova života i radi na tome da im osigura zajedničku budućnost, no Asja ima druge planove.

Ovo nije prvi put da ga pratimo u serijama Nove TV. Naime, u ranije emitiranoj seriji "Ljubavna oluja" koja je osvojila gledatelje Caner je utjelovio Ertana Demirkana. Ertan je markantan 36-godišnji muškarac. 


Privlači pozornost svojom strogom naravi i razmetljivim držanjem. Njegova mlađa sestra Berak je njegova miljenica, nema što ne bi učinio za nju. Ajaza stalno želi držati pod kontrolom, imaju konfliktan odnos. Osuđen je živjeti s tragovima rana koje mu je otac u prošlosti nanio na duši, zbog toga ima nesmiljen i neosjetljiv karakter. Gotovo da sije strah u svojoj okolini. Ima svestranu inteligenciju i kompetitivnu narav.  

Obje je uloge iznio besprijekorno i prikovao nas uz male ekrane, a koja mu uloga bolje pristaje odlučite u anketi:

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju